© Baykuş Haber

Pamukkale Belediyesinden koca çınarlara müjde

BÖLGENİN EN MODERN ALZHEİMER MERKEZİ OLARAK DİKKAT ÇEKEN PAMUKKALE BELEDİYESİ YÜKSEL-TURAN ABALIOĞLU GÜNDÜZLÜ ALZHEİMER VE YAŞLI REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDE 60 YAŞ ÜZERİ TÜM VATANDAŞLARA YÖNELİK KURSLAR AÇILIYOR. MÜZİKTEN YABANCI DİLE, HALK OYUNLARINDAN FOTOĞRAFÇILIĞA KADAR ÇEŞİTLİ DALLARDA YAPILACAK OLAN KURSLARA BAŞVURULAR BAŞLADI.

Pamukkale Belediyesi, bölgenin en modern Alzheimer Merkezi olarak öne çıkan Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi'nde 60 yaş üzeri vatandaşlara yönelik çeşitli kurslar düzenliyor. Müzikten yabancı dile, halk oyunlarından fotoğrafçılığa kadar farklı alanlarda gerçekleşecek olan bu kurslara başvurular başladı.

Pamukkale Belediyesi, sosyal projelerine bir yenisini daha ekleyerek, 60 yaş üzeri tüm vatandaşlara yönelik kurslar düzenlemeye başladı. Bu projeyi hayata geçirdiği Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi, Alzheimer hastalığı ile mücadele eden vatandaşlara ve ailelerine hizmet vermeye devam ediyor. Aynı merkezde "Koca Çınarlarımızla eğlenerek öğreniyoruz" sloganıyla çeşitli kurslar açılacak. Müzik, resim, İngilizce, bağlama, halk oyunları, sabah sporu, fotoğrafçılık ve sosyal medya kullanımı gibi farklı alanlarda gerçekleşecek olan bu kurslara başvurular başladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'nin seçim vaatlerinden biri olan Alzheimer Merkezi, Alzheimer hastalığı ile mücadele eden vatandaşlar için önemli bir destek noktası olmuş durumda. Bunun yanı sıra, "Koca Çınarlarımızla eğlenerek öğreniyoruz" adı altında düzenlenen kurslarla, 60 yaş üzeri vatandaşlar için keyifli ve öğretici etkinlikler sunulacak. Kurslara katılmak isteyenler, www.pamukkale.bel.tr adresindeki başvuru formunu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilecekler. Pamukkale Belediyesi, tüm 60 yaş üzeri vatandaşları bu kurslara katılmaya davet ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER