© Baykuş Haber

Pamukkale Belediyesinin eğitim yardımı başvurularında son 2 gün

PAMUKKALE BELEDİYESİNİN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİNE VERECEĞİ EĞİTİM YARDIMI BAŞVURULARI 15 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ SONA ERİYOR.

Pamukkale Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminde ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik eğitim yardımı başvurularının sona ereceği tarihe dikkat çekiyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bu konuda yaptığı açıklamada, "2 bin 500 öğrencimize yapacağımız eğitim yardımı başvurularının süresi bitmek üzere. Vatandaşlarımızın son başvuru tarihini kaçırmamalarını istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Pamukkale Belediyesi, eğitim alanındaki başarısına bir yenisini ekleyerek ihtiyaç sahibi 2 bin 500 öğrenciye 2023-2024 eğitim öğretim döneminde 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacak. Bu yardım, Pamukkale ilçesi sınırları içinde yaşayan ve devlet okullarında eğitim gören başarılı öğrencilere yönelik olacak. Başvuruların 15 Eylül 2023 tarihinde sona ereceğini belirten Başkan Örki, "Eğitim alanındaki en önemli desteğimiz öğrencilerimize 8 ay boyunca yaptığımız eğitim yardımı oluyor" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitime verdikleri önemi vurgulayarak, göreve geldikleri günden itibaren eğitime büyük destek verdiklerini ve bu alandaki çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Başvuruların belediyenin resmi web sitesi üzerinden kabul edildiğini belirten Örki, son başvuru tarihini kaçırmamaları için vatandaşlara çağrıda bulundu. Başvuru süresinin sona ermesinin ardından gerekli incelemelerin yapılacağını ve eğitim yardımı almaya hak kazanan öğrencilerin açıklanacağını da sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER