© Baykuş Haber

Parçalanmış cesede ilişkin 2 şüpheli tutuklandı

Kırklareli'nde meydana gelen vahim olayla ilgili 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Olay, Karahıdır Mahallesi'nde bir çalılık alanda çuval içinde bulunan bir cesetle başlamıştı.

Olayın ardından hemen jandarma, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin büyük bir bölümünün parçalanmış olduğu tespit edildi ve ceset, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Soruşturma başlatıldı ve yapılan çalışmalar sonucunda cesedin Hakan Ç.'ye (23) ait olduğu belirlendi. İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başladı.

Yapılan çalışmalar neticesinde, 2 şüpheli Çukurpınar köyünde yakalandı. Ayrıca, suçta kullanılan bir balta, benzin bidonu ve diğer bazı materyaller de delil olarak muhafaza altına alındı.

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar. Bu vahşi olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER