© Baykuş Haber

PAÜ 40 üniversiteden biri oldu

TÜRKİYE YETERLİLİKLER ÇERÇEVESİ LOGOSU (TYÇ) SAHİBİ OLAN VE TÜRKİYE’DEKİ BU LOGOYA SAHİP 40 ÜNİVERSİTEDEN BİRİ OLAN PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (PAÜ), ANKARA’DA DÜZENLENEN TANITIM ETKİNLİĞİNDE YER ALDI.

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Logosu'na (TYÇ) sahip olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Ankara'da düzenlenen tanıtım etkinliğinde yer aldı. TYÇ Logosu'na sahip olan Türkiye'deki 40 üniversiteden biri olan PAÜ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikte yer aldı.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt, katıldıkları tanıtım toplantısında TYÇ Logosu'nun kullanımıyla ilgili bilgilendirme aldılar ve bu alandaki iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi hedeflendi. Tanıtım etkinliği sırasında, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi'nde yer alan yükseköğretim yeterliliklerinden sorumlu üniversitelere plaketler takdim edildi. Pamukkale Üniversitesi adına plaketi Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik'ten aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER