© Baykuş Haber

PAÜde mezuniyet coşkusu başladı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (PAÜ) 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUN ÖĞRENCİLERİ İÇİN DÜZENLEDİĞİ MEZUNİYET TÖRENLERİ PROF. DR. HÜSEYİN YILMAZ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN AÇILIŞ TÖRENİ İLE BAŞLADI.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarının onuruna Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenleri ile başladı. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık, Rektör Yardımcıları, dekanlar, akademisyenler, il protokolü, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mühendislik Bölümü öğrencisi Mehmet Bayam, mezuniyet konuşmasında Pamukkale Üniversitesi'nden mezun olmanın gururunu ve heyecanını dile getirdi. Özellikle zorlu pandemi dönemi ve deprem gibi olumsuzluklara rağmen üniversitenin sunduğu eğitim deneyiminden memnuniyetini ifade etti.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, mezun öğrencilere hitap ederek, bu dönemde yaşanan zorluklara rağmen üniversitenin gelişimine katkı sağladıklarını ve mezun öğrencilerin gelecekte de ülkeye faydalı bireyler olacağına inandığını belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise mezun öğrencilere seslenirken, üniversitenin gelişimi ve katkılarına vurgu yaparak, mezunların bu bilgiyi gelecekteki çalışma hayatlarında kullanmalarını teşvik etti.

Mezuniyet töreni, birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerinin takdimi ile devam etti. Programın sonunda, coşkuyla kep atma seremonisi gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenleri 19-23 Haziran tarihleri arasında devam edecek ve farklı fakülteler için ayrı günlerde düzenlenecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER