© Baykuş Haber

Paycell ve KRAFTON ortaklığında düzenlenen PUBG kupası sahibini buldu

DÜNYADA İLGİ GÖREN OYUNLAR ARASINDA YER ALAN PUBG, TÜRKİYE’NİN DİJİTAL ÖDEME VE FİNANSAL HİZMETLER PLATFORMU PAYCELL ORTAKLIĞIYLA DÜZENLENEN TURNUVAYA SAHNE OLDU.

PUBG, dünyanın dikkatini çeken oyunlardan biri olarak öne çıkarken, Türkiye'nin önde gelen dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, bu popüler oyunun geliştiricisi KRAFTON ve eSports360 işbirliğiyle Paycell 30 Ağustos Kupası'nı düzenleyerek büyük bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.

Paycell 30 Ağustos Kupası, Türkiye'nin en iyi PUBG takımlarını bir araya getirdi ve elemeler 28-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi. Elemeler sonucunda her gün 5 takım olmak üzere toplam 10 takım büyük finale yükseldi.

Büyük Final 30 Ağustos'ta, 'Miramar', 'Erangel' ve 'Taego' haritalarında oynanan 5 maçlık bir seri üzerinden gerçekleşti. Bu maçlar sonucunda en fazla puanı toplayan Sarvem Esports şampiyon oldu. Turnuvada ilk 8'e giren takımlar, Paycell 30 Ağustos Kupası'nın yanı sıra toplam 60 bin TL değerindeki para ödülünün de sahibi oldu.

Turnuvanın ödül sıralaması şu şekildedir:

1. Sarvem Esports - 25 bin TL
2. FUT Esports - 15 bin TL
3. CABRONES - 8 bin TL
4. HOWL Esports - 4 bin TL
5. SUNSHINE Esports - 3 bin TL
6. Digital Athletics - 2 bin 500 TL
7. Warpalas Esports - 1.500 TL
8. Aggressive All Around - 1.000 TL

Turnuva, Utku “Utimikk” Taşyürek ve Timur “Timurlengx” Günay’ın sunumu ve Özgür “root” Alagül’ün yorumlarıyla 3 gün boyunca canlı olarak yayınlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER