© Baykuş Haber

Pazarcı esnafı temmuz sonunda yeni yerinde olacak

DÜZCE’NİN HAMİDİYE MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN MODERN PAZARYERİNİN TEMELİ ATILDI. BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ, “GELECEK DÖNEM İÇİN DÜZCE İÇİN 100 PROJEMİZ VAR. BİR KISMI DEVAM EDİYOR, BİR KISMI BAŞLAMA AŞAMASINDA” DEDİ.

Düzce'nin Hamidiye Mahallesi'nde gerçekleştirilen modern pazaryeri projesinin temeli atıldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yaptığı açıklamada Düzce için 100 projelerinin olduğunu belirterek, bu projelerin bir kısmının devam ettiğini ve bir kısmının başlama aşamasında olduğunu ifade etti. Yatırımların Düzce'nin çehresini değiştirdiğini ve şehri daha yaşanabilir hale getirdiğini vurguladı.

Tören sırasında Tüm Muhtarlar Derneği Şube Başkanı ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Mensur Bilgin, projenin uzun süredir beklenen bir proje olduğunu ve Başkan Özlü'nün kararlılığı ve hizmet anlayışı sayesinde gerçekleştiğini belirtti. Sebze ve Balıkçılar Odası Başkanı Batuhan Yangaz da projenin Hamidiye'nin ikinci büyük projesi olduğunu söyledi ve bu tür çalışmalara destek veren herkese teşekkür etti.

Ayrıca, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce'nin içme suyu sorununun çözüldüğünü ve belediye başkanının işe odaklı bir yönetim sergilediğini vurgulayarak projelerin Düzce'ye uzun vadeli faydalar sağlayacağını belirtti.

Başkan Özlü, Düzce'nin sadece pazaryeri projeleri ile değil aynı zamanda içme suyu, çöp tesisleri, enerji üretimi gibi birçok alanda önemli adımlar attığını ifade etti. Düzce için hizmetin her türlü siyasi düşüncenin üstünde olduğunu ve tüm vatandaşlara eşit şekilde hizmet ettiklerini söyledi. Temel atma töreni, protokol üyelerinin beton santrali düğmesine basmasıyla gerçekleşti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER