© Baykuş Haber

Pazarspor ‘da teknik direktörlüğe Kadir Kar getirildi

BU YIL TFF 3. LİGDE MÜCADELE EDECEK OLAN PAZARSPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNE KADİR KAR GEÇİRİLDİ.

Bu sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Pazarspor, teknik direktörlük görevine Kadir Kar'ı getirme kararı aldı. Geçen sezon TFF 2. Lig'de zor bir sezon geçiren ve alt lige düşen Pazarspor, yeni sezon öncesi Kadir Kar ile anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzaladı. Pazarspor tesislerinde gerçekleşen törende Pazarspor Asbaşkanı Recep Müftüoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Pazarspor Asbaşkanı Recep Müftüoğlu, Kadir Kar'ın Pazarspor'u bir üst lige çıkaracaklarına inandıklarını belirtti. Müftüoğlu, "Uzun bir araştırma sonrasında Kadir Kar'ı seçtik. Kendisi daha önce Pazarspor'a hem futbolcu olarak hem de teknik direktör olarak hizmet etti. Bölgeyi ve futbolcuları iyi tanıyan bir isim. Hedefimiz, Kadir hocamızla bir üst lige çıkmak. Kendisine hoş geldin diyoruz. Başarılar diliyoruz." dedi.

Teknik direktör Kadir Kar ise Pazarspor'a geri döndüğünü ve yeni bir başlangıç yapacaklarını ifade etti. Kadir Kar, "Daha önce futbolculuk dönemimde Pazarspor'da bulunduk ve şampiyonluk yaşadık. Şimdi yeni bir ekip kurup, Pazarspor formasını onurla taşıyan bir kadro oluşturacağız ve bir üst lige çıkacağız." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER