© Baykuş Haber

Pehlivandan öğrencilere dijital eğitim desteği

MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AYDIN PEHLİVAN, ÖĞRENCİLERE KAYNAK SAĞLAMAK AMACIYLA ‘DİJİTAL EĞİTİM PLATFORMU’ DESTEĞİNDE BULUNMAYA BAŞLADIKLARINI MÜJDELEDİ.

İzmir Menemen'de, lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla dershane ve soru bankaları dijital platformda sunulmaya başlandı. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, bu proje ile ilgili olarak, "Menemenli öğrencilerin eğitimine olan desteğimizi sürdürüyoruz" dedi.

Menemen Belediyesi, öğrencilere yönelik eğitim projelerine bir yenisini ekleyerek "Dijital Eğitim Platformu"nu başlattı. Bu proje kapsamında, 12. sınıf öğrencileri ve Liselere Giriş Sınavı'na hazırlanan öğrencilere kaynak sağlamak amaçlanıyor.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, öğrencilere yönelik yapılan bu yeni hizmetle ilgili olarak şunları söyledi: "Ücretsiz eğitimler verdiğimiz MEBGEM şubelerimiz ve sağladığımız nakdi desteklerin ardından şimdi de öğrencilerimizin sınavlara hazırlık konusunda katkı sağlayacak önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. 8 ve 12. sınıflarda öğrenim gören 6 bini aşkın öğrencimize, içinde yüzlerce kitabın ve canlı dershanenin bulunduğu ‘Dijital Eğitim Platformu’nu öğrenim gördükleri okullarında dağıtılmaya başladı. İnanıyorum ki yapacakları çalışmalarla hayalini kurdukları başarıya ulaşacaklar."

Ayrıca, bu platform sayesinde her öğrencinin kendi seviyesine uygun zorlukta soruları çözme imkanına sahip olacağı belirtildi. Proje, öğrencilerin evlerinde dershane deneyimi yaşamalarına olanak tanıyacak.

Pehlivan, eğitimin toplum için önemini vurgulayarak, "Eğitim, toplumumuzun refahı ve ilerlemesi için vazgeçilmez bir unsur ve bu konuda daha fazla yatırım yapmaya kararlıyız" dedi. Menemen Belediyesi, eğitime olan katkılarını sürdürerek öğrencilere daha güçlü bir gelecek sunmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER