© Baykuş Haber

Pendikte hafriyat kamyonu devrildi, kasadaki toprak başka bir araca döküldü

PENDİK’TE VİRAJI ALAMAYAN HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ. KAMYONUN KASASINDA TAŞIDIĞI TOPRAK YIĞINI, ALT YOLDAN GEÇEN BAŞKA BİR ARACIN ÜZERİNE DÖKÜLDÜ.

Pendik ilçesinde, virajı alamayan bir hafriyat kamyonu devrildi ve kamyonun kasasındaki toprak yığılı alt yoldan geçen başka bir aracın üzerine döküldü. Kaza sonucu kamyon sürücüsü ve yanındaki yolcu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Mimar Sinan Caddesi üzerinde saat 09.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, kamyon şoförü Muhammed Halaf kontrolündeki 34 FV 0104 plakalı hafriyat kamyonu virajı alamayarak devrildi. Kamyonun kasasındaki toprak yığını alt yoldan geçmekte olan 34 ALA 02 plakalı İsmail Akçadağ'ın aracının üzerine döküldü.

Kaza sonrasında olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kamyonun sürücüsü ve yanındaki yolcu olan Ahmet Selim yaralı olarak hastaneye taşındı. İsmail Akçadağ'ın aracında ise maddi hasar meydana geldi. Devrilen kamyonun akaryakıtı da yola döküldü.

Polis ekipleri, güvenlik önlemlerini alarak trafiği kontrol altına alırken, itfaiye ekipleri ise yola dökülen toprak ve akaryakıtı temizlemeye başladı. Bir süre trafiğe kapanan yol, kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı. Kaza sonucu devrilen kamyon, bir vinç yardımıyla kaldırıldı.

Kazada görgü tanığı olan Murat Tan, kamyonun Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi'nden geldiğini ve Mimar Sinan Caddesi ile alt yolun birleştiği yerde virajı alamayarak devrildiğini belirtti. Kamyonun devrilmesi sonucunda Tan'ın aracı zarar gördü ve kamyon sürücüsü yaralandı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, sürücünün sağlık durumunu kontrol ettikten sonra hastaneye sevk edildiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER