© Baykuş Haber

Pendikte oto tamirhanesinde yangın: 7 kişi yaralandı

EKİPLER VE PERSONEL

İstanbul'un Pendik ilçesinde, bir oto tamirhanesinde çıkan yangında 7 kişi yaralandı. Yangın sırasında mahsur kalan vatandaşlar kurtarılırken, yangına müdahale eden 2 itfaiye eri dumandan etkilendi. Yangının ardından arkadaşlarını kurtarmaya çalışan bir kişinin cesareti de dikkat çekti.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde saat 17.30 sularında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, oto tamirhanesini sardı. Hızla yayılan dumanlar, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilince olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın sırasında, iş yerinde mahsur kalan 5 kişi, arkadaşları tarafından kurtarmak için içeri girmeye çalıştı. Ancak bu müdahale sonucu bir kişi baygınlık geçirdi ve polis ile itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle durduruldu. İtfaiye ekiplerinin çabaları sonucu yangında mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı. Yangına müdahale eden 2 itfaiye eri ise dumandan etkilendi ve hastaneye kaldırıldı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından en yakın hastaneye sevk edildi. Yangın kontrol altına alınırken, olayla ilgili polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER