© Baykuş Haber

Pendikte Süper Lig coşkusu

PENDİK’TE SÜPER LİG COŞKUSU

Spor Toto 1. Lig Play Off Final mücadelesinde Pendikspor'un Bodrumspor'u 2-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselmesi, Pendikspor taraftarlarını büyük bir coşkuya sürükledi. Bu önemli zaferin ardından Pendikli taraftarlar sokaklara akın etti, araçlarıyla kornalar çalarak zaferlerini kutladılar.

Süper Lig'e yükselmenin sevincini doyasıya yaşayan Pendikspor taraftarlarından biri olan Erol Kaya, "Pendiğimize hayırlı uğurlu olsun. Bize bu mutluluğu yaşattığı için, bütün Pendik halkına, mahallelerimize, hepimize mutluluklar diliyorum. İnşallah Süper Lig'de bunların en kralını yaşayacağız. Hepsini yürekten kutluyorum. En büyük Pendik diyorum." şeklinde duygularını dile getirdi.

Diğer bir taraftar Ferdi Korkmaz ise, "Yıllar sonra Süper Lig'e çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra devamının gelmesini istiyoruz. Pendikspor'a teşekkür ediyoruz." dedi.

Ailesiyle birlikte coşkuyu paylaşan Pendiksporlu Salih Yörütken ise, "Pendikporumuz için senelerdir uğraşıyorduk çıkamadı. Bu sene çok şükür Süper Lig'deyiz. En büyük Pendikspor." ifadeleriyle sevincini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER