© Baykuş Haber

Pendik’te yartıştığı öne sürülen 2 otomobil, kazaya neden oldu: 1 ölü 1 yaralı

Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL, (DHA) PENDİK Sabiha Gökçen Bağlantı Yolu’nda yarış yaptığı öne sürülen 2 otomobilden biri, aynı yönde ilerleyen başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü Zeki Aktaş olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya neden olan 2 sürücü gözaltına alındı. Aktaş’ın eşiyle birlikte çocuklarını havalimanına bıraktıktan sonra eve dönerken kaza geçirdikleri öğrenildi. 

Gamze Şimşek ve Ramazan Eğri'nin haberine göre, İstanbul'un Pendik ilçesinde Sabiha Gökçen Bağlantı Yolu'nda gerçekleşen bir trafik kazası, trajik sonuçlara yol açtı. İddiaya göre, yarış halinde oldukları öne sürülen iki otomobilden biri, aynı yönde ilerleyen başka bir otomobile çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Kazanın yaşandığı anlarda Zeki Aktaş isimli sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, kazanın nedeni olan diğer iki sürücü ise gözaltına alındı.

Zeki Aktaş'ın eşi ise kazada hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Zeki Aktaş'ın cenazesi adli tıp kurumuna götürülürken, yaralı eşiyse ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayrıca, Zeki Aktaş ve eşinin, çocuklarını havalimanına bıraktıktan sonra eve dönüşleri sırasında bu kazayı geçirdikleri belirtildi.

Kazaya neden olduğu iddia edilen sürücülerin ise Mehmet Yalçın ve Doğukan Taştekin olduğu, ayrıca Doğukan Taştekin'in alkollü olduğu bilgisi paylaşıldı. Kazada yaşamını yitiren Zeki Aktaş'ın yakınları da olay yerine geldi. Trafik kazasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER