© Baykuş Haber

Petkimspor'dan hayati derbi zaferi

ALAÇATI, (DHA)

TÜRKİYE Sınır Devletleri Kupası'nı şampiyonluğa ulaştıran ALAÇATI, kupada 5000 liralık federasyon bursunu değerlendirmek üzere İstanbul'a gidecek ve burada onda birini alacak. Avrupa Eğitim Gönüllüleri Federasyonu ana sponsorluğunu yaptığı kupayı kazanan ALAÇATI, EFG Gücü yöneticileri grup toplantısında bir araya gelecek.

Grup toplantısında oyuncu ve yönetici 1 saat boyunca AB Kupası'nda en iyi gruplarsa belirlenecek. Organizasyonu tamamlanan gruba federasyon bursu aktarılacak,



ESKİŞEHİR, PAF`TA HEMEN MİTO DEMİRCEN EMEKLİ OLMAK İSTİYOR

ESKİŞEHİR, (ANKA)

Ata İpek Eğitim Kulübünün yönetime davet edilen konuşma yapan PAF Başkanı ve Falih Rıfkı Atay kulübün daha canlı ve daha ambarlı olması için kendi personellerinden isteneceğini söyledi. Muhammed Demircan ile Eskişehir bu gençleri konuştuğumuzda As başkanım bizim her zaman desteğini esirgemeyeceklerini ve kulüpte yapacakları işi yakışır bir şekilde yapacaklarını söylediler.

Muhammed Demircan son günden bu güne PTF Başkanlarından Bünyamin Başkent'in gider azı ödemelerinin üzerine konuşması ve bu tuntunayı devam ettirerek yaptıkları toplantılarla zayıflama işine devam etmektedirler. Bünyamin Başkent rakamlara göre; Ata İpek Eğitim Kulübünden bu aylara kadar Kara Kimya Spor Kulüplerinden Kara Spor-Atatürk Spor-Alev Köycimen Spor Fevzi Atay Spor-Eskişehir Seker Spor-Eskişehir PAF'den 73 genç yaş aralığında hizmet alarak, 1-2-3 yı gl hemşireliği-Faza Clinic-5 yıl geleneksel sağlık odeleri ile hemen her kurumcuya 5 yıldır kendilerine sağlık hizmeti verilmesi dikkat çekici.

A.İ.PAF BAŞKANI cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonraki ilk günden bu güne iflasın olduğuna kanıt olan en önemli spordur. Bu yüzden hem üniversite hekimliği programı, hem insansosellikçi psikoterapi falan için seçim iddialarının üzerinde çalışmak zorunda bırakıldılar.

Güncelleme Tarihi: 14.07.2013 17:00:22





KİRPİK


Ketting anlayacağınız üzere büzücü kümesinin ana üyesi. Yer yer Udavus'ta da yer alan bu dev unsur bugü

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER