© Baykuş Haber

Petrol Ofisi, Tchibo ile iş birliğini genişletiyor

TCHİBO ANLAŞMALI İSTASYON SAYISI 500’E ULAŞAN PETROL OFİSİ GRUBU, FİRMA İLE İMZALADIĞI DİSTRİBÜTÖRLÜK ANLAŞMASI İLE İŞ BİRLİĞİNİ BİR ADIM ÖTEYE TAŞIYARAK SEKTÖRDE İLKLERDEN BİRİNE İMZA ATIYOR.

Petrol Ofisi Grubu, Türkiye'nin enerji altyapı lideri olarak bilinen şirket, dünyaca ünlü kahve markası Tchibo ile sektörde bir ilke imza atarak iş birliğini genişletiyor. Bu iş birliği, Petrol Ofisi bayileri ve iş ortaklarının kahve ürünleri ve makinelerinin tedarikini doğrudan Petrol Ofisi aracılığıyla Tchibo'dan yapacakları bir distribütörlük anlaşmasını içeriyor. Bu sayede Petrol Ofisi Grubu, paydaşlarının karlılığını artırmayı ve hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Ayrıca, markanın bulunduğu istasyon sayısını kısa vadede 600'e çıkarmayı planlıyorlar.

Bu önemli iş birliği ile ilgili olarak Petrol Ofisi Grup CEO'su Mehmet Abbasoğlu şunları söyledi: "Ülke genelinde 2 bine yakın istasyonumuzla yalnızca akaryakıt sektörünün değil aynı zamanda Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri konumundayız. Grup olarak, geniş dağıtım ağımızın oluşturduğu hacmi kullanarak katma değerli girişimlerde bulunmak önceliklerimizden biri. Yatırımlarımızı, hem binlerce iş ortağımız için hem de sosyo-ekonomik katkımızın olduğu bölgelerde faaliyetlerimizi geliştirmek için çeşitlendiriyoruz. Marka ile gerçekleştirdiğimiz ve sektörde bir ilk olan bu iş birliğinin temelinde bu anlayış yatıyor."

Tchibo Türkiye Genel Müdürü Hasan Ulutürk de iş birliği hakkında şunları söyledi: "70 yılı aşkın bir süredir kahve konusunda uzmanlığımız ile hayatın farklı anlarına keyif ve lezzet katan bir markayız. Petrol Ofisi iş birliği ile gerçek kahve lezzetimizi molalara ve seyahatlere taşımaktan mutluluk duyuyoruz. İstasyonlar ve müşteri sayımız hızla artarken, bu yeni anlaşma ile iş birliğimizi daha da ileriye taşımaktan mutluluk duyuyoruz. Geniş kahve çeşitliliğimiz ve kahve makinelerimizle Petrol Ofisi iş ortaklarının kahve deneyimine katkı sağlayacağız. Ayrıca, kahve sevenler için daha fazla noktada bulunacağız. Bu iş birliği ile ilgili her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER