© Baykuş Haber

Pınar Karşıyaka, Ankarada avantajı ele geçirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinin ikinci maçında Pınar Karşıyaka, Türk Telekom'u 92-81 mağlup ederek seriyi 1-1'e getirdi ve saha avantajını ele geçirdi.

Pınar Karşıyaka, Ankara'da oynanan müsabakada Türk Telekom'a üstünlük sağlayarak zorlu maçı 92-81 kazandı. Bu sonuçla beraber serideki durumu dengeleyen Pınar Karşıyaka, saha avantajını elde etti. Maç sonrası Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Türk Telekom'un tehlikeli bir takım olduğunu belirterek, "Önümüzde kazanılması gereken 2 maç daha var. Bence üçte biten serilerin en önemli karşılaşması üçüncü maçtır, hangi durumda olursanız olun, o maçı kazanmak zorundasınız. Dolayısıyla 2 gün sonra oynayacağımız maç için dinlenip, maça yine konsantre bir şekilde çıkıp öne geçmeye çalışacağız. Türk Telekom’u da kutluyorum, onlar da iyi oynadı. Ancak maçın genelinde ve özellikle son periyot biz daha canlı ve iyiydik. Bütün ekibimi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Seriye devam edecek olan üçüncü maç yarın oynanacak, dördüncü maç ise 10 Haziran Cumartesi günü İzmir'de gerçekleşecek. Bu eşleşmede 3 galibiyete ulaşan takım finale yükselecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER