© Baykuş Haber

Pınar Karşıyakadan 2 transfer

TÜRKİYE SİGORTA BASKETBOL SÜPER LİGİ EKİPLERİNDEN PINAR KARŞIYAKA, MİNNESOTA TİMBERWOLVES, INDİANA PACERS, BOSTON CELTİCS VE BİRMİNGHAM SQUADRON FORMALARI GİYEN AMERİKALI 28 YAŞINDAKİ FORVET OYUNCUSU KELAN MARTİN'İ KADROSUNA KATTI.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekibi olan Pınar Karşıyaka, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Son gelişmelere göre, Pınar Karşıyaka, Minnesota Timberwolves, Indiana Pacers, Boston Celtics ve Birmingham Squadron gibi önemli takımlarda forma giymiş olan 28 yaşındaki Amerikalı forvet oyuncusu Kelan Martin'i ve geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giymiş olan 20 yaşındaki pivot Furkan Haltalı'yı kadrosuna dahil etti.

Pınar Karşıyaka, iç transferde de Erick McCollum, Deniz Kılıçlı, Kenan Sipahi, Thomas Akyazılı, Efe Ergi Tırpancı ve Mert Celep gibi önemli oyuncularıyla sözleşme uzatarak gücüne güç katmıştı. Bu yeni transferlerle birlikte Pınar Karşıyaka, gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturma hedefinde kararlı bir şekilde ilerliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER