© Baykuş Haber

Piyanoya İlk Adım eğitimine katılan öğrencilerin yıl sonu konseri

TEPEBAŞI BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 'PİYANOYA İLK ADIM' EĞİTİMİNE KATILAN ÖĞRENCİLER, VERDİKLERİ 'YIL SONU KONSERİ' İLE AİLELERİNDEN TAM NOT ALDI.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Piyanoya İlk Adım' eğitimine katılan öğrenciler, büyüleyici bir 'Yıl Sonu Konseri' ile ailelerinden tam not aldı. Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi'nde piyano eğitimi alan genç yetenekler, öğretmenleri Amine Aygistova'nın rehberliğinde yıl sonunda sahneye çıktı.

Program, İstiklal Marşı'nın piyano ile çalınmasıyla başladı ve ardından öğrenciler, öğrendikleri eserleri tek tek icra etti. Veliler, bu özel anları büyük bir heyecan ve gurur içinde izledi. Öğrenciler, bir yıl boyunca piyano eğitimi almanın mutluluğunu ve başarılarını aileleri ve seyircilerle paylaştılar.

Program sonunda, öğrenciler ve aileler, verdikleri eğitimden son derece memnun olduklarını dile getirerek Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a ve Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi yetkililerine teşekkür ettiler. Bu güzel etkinlik, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine ve sahne deneyimi kazanmalarına olanak tanıdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER