© Baykuş Haber

Piyasa değeri 650 bin TL olan kaçak eşya ele geçirildi

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KOM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ, SİBER SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ VE NAZİLLİ İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYON ÇERÇEVESİNDE PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 650 BİN TL OLAN KAÇAK EŞYA ELE GEÇİRİLDİ.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, piyasa değeri yaklaşık 650 bin TL olan kaçak eşyalar ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında koordineli bir operasyon düzenledi. Operasyon, Nazilli ilçesinde elektronik sigara ve gümrük kaçağı ürünleri satan 5 şüpheli şahsa ait 5 ev ve 1 işyerinde gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda şu eşyalar ele geçirildi: 210 adet elektronik sigara, bin 100 adet likit, 840 adet yedek aksam, 138 adet akıllı saat, 57 adet replika ürün, ve 9 adet faturasız cep telefonu. Bu kaçak eşyaların toplam piyasa değeri yaklaşık olarak 650 bin TL olarak değerlendirildi.

Operasyon sonucunda 5 şüpheli şahıs jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçunu işledikleri gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER