© Baykuş Haber

P.Karşıyaka, deplasman yasağının kaldırılmasını istiyor

P.KARŞIYAKA, TÜRKİYE BASKETBOL SÜPER LİGİ PLAY-OFF FİNAL SERİSİNDE OYNANACAK A.EFES MAÇINDAKİ DEPLASMAN YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN BAŞVURUDA BULUNDUKLARINI AÇIKLADI.

Pınar Karşıyaka, Türkiye Basketbol Süper Ligi play-off final serisindeki deplasman yasağının kaldırılması için başvuruda bulunduğunu açıkladı. Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi'nin play-off final serisindeki ilk maçını bu akşam A.Efes ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacak. Müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Yeşil-kırmızılılar, pandemi nedeniyle uygulanan deplasman yasağının kaldırılması için yetkililere başvuruda bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz final serisinin başladığı bu süreçte, taraftarlarımızın mağduriyetini gözeterek, pandemi nedeniyle uygulanan deplasman tribün yasağının kaldırılması talebiyle yetkili mercilere başvuruda bulunduk. Ayrıca, yoğun ilginin yaşandığı play-off final serisi boyunca, kendi sahamızda oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın bilet temini ve maçlara giriş konularında sorun yaşanmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız," denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER