© Baykuş Haber

Polis hırsızlara savaş açtı: 18 kişi yakalandı

ELE GEÇİRİLEN 1 ADET HAVALI TÜFEK, 1 ADET ARAÇ, 3 ADET CEP TELEFONU, 1 ADET KOL SAATİ, 1 ADET LAPTOP, 3 ADET MOTOSİKLET VE ÇEŞİTLİ MATKAP, SPİRAL TAŞI GİBİ MALZEMELER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ.

Tekirdağ'da polis ekipleri, hırsızlık olaylarına karışan 18 şüpheliyi yakalayarak adli makamlara sevk etti. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği tarafından bir ay içinde meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatmak amacıyla başlatılan geniş kapsamlı soruşturma sonucunda, 11 evden hırsızlık, 6 iş yeri ve kurumdan hırsızlık, 4 motosiklet hırsızlığı, 2 otodan hırsızlık ve 1 oto hırsızlığı olmak üzere toplam 26 hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Şüphelilerin yakalanmasıyla birlikte 1 havalı tüfek, 1 araç, 3 cep telefonu, 1 kol saati, 1 laptop, 3 motosiklet ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Bu malzemeler sahiplerine teslim edildi. Olaylarla ilgili gözaltına alınan ve suçları tespit edilen 18 kişi adli makamlara sevk edildi. Tekirdağ polisi, hırsızlara karşı verdiği mücadelede başarılı bir sonuç elde etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER