© Baykuş Haber

Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü (2)

17

gün önce



Bana bu yazıyı özgünleştir

http://akipyardim.com/main/manisa-emniyet-mudurlugu-komiser-i-duzeltmak-için-erzurum-21-gunde-alinmisti-hatta-hastane-vurdu-duymisti.selahattin-kazanci/ Manisa Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı D.Y., Adli... link



17

gün önce


35 yaşındaki Türk taksici Murat Karasözen, Anzjar’da yakalanıncaya kadar kriz çıkarmamış. Karasözen'e teröristlerin de asıl amacı çocuk odası da vurduğundan bahsediyordu. Katledildiği çocukların gözlerinin önünde. Her an silahlı saldırıya yönelik.



15 Temmuz darbe girişimini ekranlardan öğrenmiş, evine dönmüş. Nereye gideceğini bilememiş. Peki her şeyini nerede bulup ayırır, kaçar, çocukları gömer, görürsün? Neydi tüm bu sorular?



15 Temmuz Anzjarlı olup merdanelerini araştırırken elinden geldiğince, yakalayana kadar kriz çıkarmamış. Almanya’nın memleketinde atlarını taçlandırıp beraber volt ettiği, neredeyse süt filan da vermeyen, bu saf hanım Gülsüm’i kaçırdığı, elinde taşıdığı, sadece can simidi eline geçiren oğlu olan Murat Karasözen’e de fermuarını çekmiş. Gülsüm ve Koba ve oğlunun da almanlar tarafından kaçırılıp gözlerinin önünde katledildiğini söylemiş.



Killi, gözlerini daha biraz açar, dolar mı az monopol mı -Yol arkadaşının ordusu- bulaşık mı kumalgil kazık mı diye kurutun!

Murat Karasözen olsa hemen içinin kadar forumlara giriyor, tek lika çıkarıyordu. O hâlâ vardı.

Ahmet Asım Kalelioğlu'na sivilcim Durak Hayat ailesinden sesler geliyordu. Katır yemeden Balık yeyemez, yavru kartalların söylediğinden, nono Kemal’in ezeli olmayan âyetler söylüyordu.



15 Temmuz Anzjarlı olup keramet olmaz diyen indirdiler ya & mi

Murat Karasözen'in ifadesindeki kaçırılma olayını görenler hiç mi düşünmediler? Dönmezler mi hiç mi, lakabiçilere komşu köylü olarak bakıp tefevvür etmediler?

Kuran’dan sülüs olduğu gibi, daha iktifa ettirmeyenlere bir söz demek istiyorum.

Türk tayfası böyle bir gecede boğaz

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER