© Baykuş Haber

Polis uygulamasında uyuşturucu ele geçirildi, 4 kişi yakalandı

KDZ. EREĞLİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE YAPILAN UYGULAMA VE DENETİMLERDE 4 ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda 4 şüpheli şahıs yakalandı. İşte olayın detayları:

Zonguldak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, B.T. ve C.C. adlı şüpheli şahısların üzerinde metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bu şüpheli şahıslar, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanma suçundan adli işleme tabi tutuldu.

Ayrıca, Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından O.Ü. adlı bir şüpheli şahsın üzerinde esrar maddesi bulunduğu tespit edildi ve bu kişi hakkında da uyuşturucu madde kullanma suçundan adli işlem başlatıldı.

Denetimler sırasında, Müftü Mahallesinde faaliyet gösteren bir kıraathanede kumar oynandığı belirlendi. İşyeri sahibi S.K. ise kumar oynanması için yer ve imkan sağladığı gerekçesiyle adli işleme tabi tutuldu. Aynı kumarhanede oynadıkları tespit edilen A.U. ve K.A. adlı şahıslara ise 8 bin 110 TL idari para cezası kesildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER