© Baykuş Haber

Polisten jandarmaya anonslu ve pastalı süpriz

GELİBOLU BÖLGE TRAFİK İSTASYON AMİRLİĞİ EKİPLERİ, JANDARMA TEŞKİLATININ 184'NCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ NEDENİ İLE İLÇEDE GÖREV YAPAN JANDARMA EKİPLERİNE PASTA İLE SÜRPRİZ YAPTI.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, Gelibolu Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 184’ncü kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Bu özel gün nedeniyle trafik istasyonu ekipleri, ilçede görev yapan jandarma ekiplerine sürpriz bir pasta ile jest yaptılar.

Hazırlanan özel pasta, polis ve jandarma ekipleri tarafından birlikte kesildi. Polis memurları, jandarma mensuplarını tebrik ederken, bu anları ölümsüzleştirmek için birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Ayrıca trafik istasyonunda görevli Komiser Rıdvan Peker ve beraberindeki polis ekipleri ile jandarma mensupları, uygulama noktasına giderek, "Kahraman jandarma teşkilatımızın yiğit erleri, teşkilatımızın 184. yıl dönümü kutlu olsun" anonsunda bulundular. Bu özel günde dayanışma ve işbirliği öne çıkarken, jandarma teşkilatının bu anlamlı yıl dönümü kutlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER