© Baykuş Haber

Posof Halk Eğitim Merkezi sergisine yoğun ilgi

POSOF HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN AÇILAN YILSONU SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI.

Posof Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yılsonu sergisi büyük ilgi gördü. Programın açılışında, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Posof Kaymakamı Emrah Akduman ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar, serginin açılış kurdelesini kestiler.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halit Özdemir, sergi açılışında yaptığı konuşmada, 2022-2023 döneminde toplam 61 kursun açıldığını ve bunlardan 50'sinin tamamlandığını, 11 kursun ise devam ettiğini açıkladı. Ayrıca, Posof köylerinde de toplam 16 kursun bulunduğunu belirten Özdemir, Süngülü, Yurtbekler, Türkgözü ve Akballı köylerinde bu kursların düzenlendiğini ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi olarak 1,080 kişinin kurslara kayıt yaptırdığını dile getiren Özdemir, bu kursiyatların 672'sinin erkek ve 410'unun kadın olduğunu söyledi. Ayrıca, 737 kursiyerin başarıyla tamamlayarak belgelerini aldığını da belirtti.

Sergiye katılan kursiyerler, yaptıkları çeşitli yemekler ve tatlıları sergiyi ziyarete gelen konuklara ikram etti. Tüm katılımcılar, sergiyi büyük bir ilgiyle gezdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER