© Baykuş Haber

Proemtia, Demir Çelik Sektör Buluşmalarının ilkini gerçekleştirdi

ENDÜSTRİYEL ÜRÜN TİCARETİ PLATFORMU PROEMTİA, DEMİR ÇELİK SEKTÖR BULUŞMALARI’NIN İLKİNİ KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Proemtia, endüstriyel ürün ticaretinin yapıldığı bir platform olarak, Demir Çelik Sektör Buluşmaları'nın ilkini Kayseri'de düzenledi. Türkiye İş Bankası tarafından desteklenen Proemtia platformu, bu etkinliği 6 Haziran tarihinde Kayseri'de gerçekleştirdi. Etkinlik, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Konferans Salonu'nda düzenlendi.

Açılış konuşmalarını Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitçi gerçekleştirdi. Etkinliğe, demir çelik sektörünün önemli oyuncuları, Kayseri Sanayi ve Ticaret Odaları üyeleri ve Türkiye İş Bankası yöneticileri katıldı.

Proemtia Genel Müdür Yardımcısı Barış Aksoy, Proemtia platformunun kullanımı ve satıcılara-alıcılara sağladığı fonksiyonel ve finansal avantajları katılımcılara aktardı.

Panelin moderatörlüğünü Dr. Barış Esen üstlendi ve "Demir Çelik Sektöründeki Paydaşların Satın Alma Kararları" konulu panelde, KMC Group Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, 3K Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Püsküllü, Fişekçioğlu Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Fişekçioğlu ve Proemtia Satış ve İş Geliştirme Direktörü Nedim Yalt, sektöre ilişkin güncel gelişmeleri ve satın alma kararlarını etkileyen faktörleri değerlendirdi.

Demir Çelik Sektörü buluşmalarının bir parçası olarak Ekonomist Murat Sağman, küresel piyasalar ve Türkiye ekonomisi hakkında bilgi verirken, Yatırım Finansman Araştırma Bölümü Müdürü Serhat Kaya ise demir-çelik sektörüne dair güncel analizlerini paylaştı.

Proemtia, 'Demir Çelik Sektör Buluşmaları'nın ikincisini 13 Temmuz tarihinde Ankara'da gerçekleştirmeyi planlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER