© Baykuş Haber

Prof. Dr. Uğur Bilgeden, Seyitgazi İlçesi ve Kırka Mahallesindeki sağlık kuruluşlarına ziyaret

ESKİŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRÜ PROF. DR. UĞUR BİLGE, SEYİTGAZİ İÇESİ VE KIRKA MAHALLESİNDEKİ SAĞLIK KURULUŞLARINI ZİYARET EDEREK İNCELEME VE DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, Seyitgazi İlçesi ve Kırka Mahallesi'nde bulunan sağlık tesislerini denetlemek ve değerlendirmek üzere ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretler sırasında Bilge, Seyitgazi Toplum Sağlığı Merkezi'ni ve yapımı devam eden Kırka Entegre Sağlık Merkezi inşaatını inceledi. İnşaatla ilgili bilgi almak için projeden sorumlu kişilerle görüştü.

Daha sonra Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları'nı ziyaret ederek sağlık kurumlarının yöneticileriyle görüşme fırsatı buldu. Sağlık personeliyle bir araya gelerek isteklerini ve önerilerini dinledi. Ayrıca, ilçe sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla ilgilendi. Aldıkları sağlık hizmetleri hakkında memnuniyetlerini sordu ve şifa dileklerini iletti.

Sağlık hizmetlerinden ve yeni sağlık tesisinin yapımından memnun kalan vatandaşlar, Prof. Dr. Uğur Bilge'ye teşekkür ettiler. Bu ziyaretler sırasında, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Seydi Ahmet Güllü ve İnşaat Mühendisi Hakan Arda da Prof. Dr. Uğur Bilge'ye eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER