Profesyonel bıçak eğitimi ve kullanımı semineri EMYOda gerçekleştirildi
EğitimANADOLU ÜNİVERSİTESİ ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU (EMYO) AŞÇILIK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN 'PİRGE BIÇAKLARI PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ VE BIÇAK KULLANIMI' SEMİNERİ EMYO SEMİNER SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) Aşçılık Bölümü tarafından düzenlenen ’Pirge Bıçakları Profesyonel Bıçak Eğitimi ve Bıçak Kullanımı’ semineri EMYO Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.
EMYO Aşçılık Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Mutlu Doğan’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen seminerde konuşmacı olarak Pirge Akademi’den Eğitmen Fırat Erbil yer aldı. Düzenlenen seminerde eğitmen Fırat Erbil, EMYO öğrencileri ile bir araya gelerek profesyonel mutfaklarda kullanılan bıçakları tanıttı ve dünya mutfaklarında kullanılan bıçak çeşitlerini verimli kullanma teknikleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Seminerin sonunda gerçekleştirilen çekiliş ile üç öğrenciye şef bıçağı hediye edildi. Etkinliğin bitiminde Öğr. Gör. Mutlu Doğan, eğitmen Fırat Erbil’e teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.
İlginizi Çekebilir