© Baykuş Haber

Pursaklarda sinemanın yeni yıldızlarından gala

PURSAKLAR BELEDİYESİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN 1.DİJİTAL SİNEMA AKADEMİSİ GALA GECESİ DÜZENLENDİ.

Pursaklar Belediyesi'nin düzenlediği 1. Dijital Sinema Akademisi'nin gala gecesi ve sertifika töreni, geleceğin senaristleri, yapımcıları, yönetmenleri ve oyuncularını yetiştirmek amacıyla gerçekleşti. Hem teorik hem de uygulamalı eğitim sunan bu akademiye katılan öğrenciler, hayallerine bir adım daha yaklaşmanın gururunu yaşadılar.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sinema ve film sektöründe başarılı olmak isteyen gençlere fırsat sunmanın önemine vurgu yaparak, "Pursaklar Belediyesi 1. Dijital Sinema Akademisi'ni başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin sertifika törenini gerçekleştirdik. Hazırladıkları 'Beyaz Ayakkabı' konulu kısa filmi izledik. Çok başarılı bir akademi oldu. Sinema ve televizyon dünyasına yeni ufuklar açacak olan gençlerimiz, Pursaklar'da yetişmeye devam edecek. Gençlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Gala gecesinin ardından Başkan Çetin, akademiyi başarıyla tamamlayan gençlere sertifikalarını takdim etti. Bu önemli eğitim fırsatı ile genç yetenekler, sinema ve film dünyasında kariyerlerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER