© Baykuş Haber

Pursaklardan personelle bayramlaşma mesaisi

PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANI ERTUĞRUL ÇETİN, KURBAN BAYRAMI SONRASI İLK MESAİ GÜNÜNDE BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI.

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kurban Bayramı sonrası ilk iş gününde belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Çetin, 9 günlük bayram tatilinin ardından belediye binasındaki birim müdürlükleri ve şantiyelerde çalışan personelleri tek tek ziyaret ederek bayramlaştı.

Çalışma arkadaşlarına selam verip geçmiş bayramlarını tebrik eden Başkan Ertuğrul Çetin, her yıl geleneksel hale getirdikleri bu bayramlaşma programını bu yıl da gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan, "Bayramın ardından Pursaklar’a hizmet etmek üzere yoğun bir program bizi bekliyor. Şimdiden özverili çalışmalarınızla yoğun tempoda göstereceğiniz mesailerinizde kolaylıklar diliyorum. Sağlık içerisinde, huzur içerisinde ailenizle ve sevdiklerinizle nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum" dedi.

Başkan Çetin, çalışanlarla bir süre sohbet ettikten sonra Pursaklar için daha çok işleri olduğunu ve aynı azimle çalışacaklarını ifade etti. Bayramlaşma merasiminin sonunda başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tüm personel ile hatıra fotoğrafı çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER