© Baykuş Haber

Radyo Akademisinde yeni dönem başladı

“RADYONUN YENİ YILDIZI SEN OL” SLOGANIYLA BU YIL 3’ÜNCÜSÜ DÜZENLENEN ‘ESENLER RADYO AKADEMİSİ’NDE EĞİTİMLER BAŞLADI. ÖĞRENCİLER İLK DERS GÜNÜNDE USTA RADYOCULARLA BİR ARAYA GELDİ.

"Radyonun Yeni Yıldızı Sen Ol" sloganıyla gerçekleştirilen üçüncü Esenler Radyo Akademisi'nde eğitimler başladı. Esenler Belediyesi, iletişim sektörünün geleceğine ışık tutmaya devam ediyor. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Esenler Radyo Akademisi, genç yetenekleri deneyimli radyo profesyonelleri ile buluşturuyor. Akademiye katılmaya hak kazanan öğrenciler, başarılı bir şekilde gerçekleşen mülakatların ardından 9 Eylül'de derslere başladı.

Esenler Radyo Akademisi, Esenler Sanat Evi (ESEV) Sanat Yönetmeni şair-yazar Abdülbaki Kömür, Radyo Trafik spikeri Cenk Sarıkaya ve Radyo Esenler Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Marangoz tarafından yapılan mülakatlar sonucunda seçilen öğrencilere kapılarını açtı. Bu genç yetenekler, önlerindeki 5 haftalık teorik eğitim sürecini başarıyla tamamladıktan sonra Radyo Esenler'de bir yıl boyunca çeşitli yayınlar yapma fırsatı yakalayacaklar.

Eğitimlerin ilk gününde öğrenciler, alanında deneyimli radyo profesyonelleriyle buluştu. Bu buluşmada, TVNet Haber Spikeri Cüneyt Özdemir "Haber Yazma Teknikleri ve Diksiyon" üzerine öğrencilere bilgi verirken, Saran Medya Reklam Koordinatörü Mustafa Kıyıcıoğlu "Reklamcılık ve Pazarlama" konularını ele aldı. FM Programcısı Gönül Dostu Şener, "Radyo Programcılığı" hakkında deneyimlerini paylaşırken, Radyo D Genel Yayın Yönetmeni Fatih Uslu "Kurumsal İletişim ve Radyo Yöneticiliği" konularına değindi. Saran Medya Prodüksiyon'dan Tolga Kantarcı ise "Prodüksiyon" dersinde öğrencilere tecrübelerini aktardı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER