© Baykuş Haber

Rafting yapmak isteyen gençlerin diyaloğu yüzlerde tebessüm oluşturdu

YAĞIŞLAR SONRASI SU SEVİYESİ YÜKSELEN, DEBİSİ ARTAN ÇORUH NEHRİ'NDE İLERLEYEN GÜNLERDE ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE RAFTİNG YAPACAK OLAN BURAK YILDIZ VE SITKI KÖSE İSİMLİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, RAFTİNG ÖNCESİ ÇORUH NEHRİ'NDE RAFTİNG YAPILIP YAPILMAYACAĞI DEĞERLENDİRMELERİNDE BULUNARAK, KENDİLERİNCE RAFTİNG YAPILACAĞI KANAATİNE VARDILAR

Yağışların ardından su seviyesi yükselen ve debisi artan Çoruh Nehri'nde rafting yapma planları yapan Burak Yıldız ve Sıtkı Köse adlı iki üniversite öğrencisi, rafting öncesi nehrin koşullarını değerlendirdi. Nehir kenarında muhabirlere ve uzmanlara röportajlar yaparak bu anları kayda alan gençler, çektikleri görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşarak izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Sosyal medya hesaplarına yükledikleri videolar büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, "Harika gençler, sizi tebrik ederiz", "Bu kadar eğlenceli bir şekilde kendilerince izin aldılar", "Bu neşeli gençlerle güldük, teşekkürler" gibi yorumlar yaptılar.

Çoruh Nehri kenarına giderek röportajlar yapan gençler, rafting yapmak için uygun koşulları gözlemlediler. Burak Yıldız, arkadaşı Sıtkı Köse'ye dönerek, "Bayburt Doğa Sporları ve Rafting Kulübü Başkanı Sıtkı Köse ile buradayız. Çoruh Nehri'nde rafting yapmak için uygun bir durum var mı Sayın Köse?" şeklinde bir soru yöneltti. Köse, "Bu yılki yağışlarla birlikte Çoruh Nehri'nin debisi oldukça yükseldi. Şu an rafting yapmak isteyen acemi sporcuların nehrin özellikle Bayburt Merkez'deki hızlı su kısımlarına girmemeleri gerekiyor. Profesyonel sporcular için bile bu dönem oldukça riskli" yanıtını verdi. Köse'ye teşekkür eden Yıldız, "Sıtkı Köse'nin izin vereceğine inanıyorum, biz bu işi halledeceğiz. Teşekkür ederim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER