© Baykuş Haber

Raketi alan Batmanlılar tenis turnuvasında kapıştı

BATMAN’DA ÖZEL SEKTÖR TARAFINDAN DÜZENLENEN VE BİR HAFTA SÜRECEK OLAN SOFTCUP TENİS TURNUVASINA YÜZLERCE KİŞİ KATILDI.

Batman'da özel sektör tarafından düzenlenen ve bir hafta sürecek olan Soft Cup Tenis Turnuvası büyük ilgi görüyor. Batman, Diyarbakır, Siirt ve Mardin illerinden toplamda 217 sporcu, farklı yaş ve mesleklerden katıldı.

Turnuvanın ana sponsoru Cemal Kaya, tenis kültürünün Batman'da geliştiğini belirterek, sporun desteklenmesinin amaçlarından biri olduğunu ifade etti. 200'den fazla sporcu kaydı olduğunu ve hemen hemen ulusal bir turnuva seviyesine ulaştıklarını söyledi. Ayrıca, katılımcıların yanı sıra izleyicilerin de maçları izlerken keyifli bir zaman geçirebildiğini vurguladı.

Turnuva koordinatörü Ali Bedük, yerel tenisçilere uluslararası atmosferde tenis oynama fırsatı sunduklarını belirtti. Organizasyonun amacının bölge tenisçilerine uluslararası düzeyde deneyim yaşatmak olduğunu açıkladı.

Katılanlar arasında bulunan İngilizce öğretmenleri Muazzez Güven ve Ümmü Gülsün Tufan, Batman'ın sosyal aktiviteler ve spor olanakları açısından algısının dışında bir şehir olduğunu belirtti. Tenis ve benzeri etkinliklerin kente katkı sağladığını ve kendilerini memnun ettiğini ifade ettiler.

Eczacı Merve Ayhan, Batman'da düzenlenen bu tenis turnuvasını desteklediklerini ve sosyal aktivitelerin artmasını umduklarını dile getirdi. Batman halkının böyle etkinliklere ilgi gösterdiğini ve katılımın yüksek olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER