© Baykuş Haber

Rakiplerine tatamiyi dar ettiler

ULUSLARARASI ÇANAKKALE OPEN KARATE TURNUVASINDA CUMAYERİ BELEDİYESPOR KARATE TAKIMI SPORCULARI ARDA OZAN MERCAN BİRİNCİ, ZEYNEP ZÜMRA MERCAN İKİNCİ OLDU.

Uluslararası Çanakkale Open Karate Turnuvası'nda Cumayeri Belediyespor Karate takımının başarısı gurur verici. Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, gençlerin spor yapmasını teşvik etmek ve desteklemek amacıyla sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Çanakkale'deki turnuvada, Cumayeri Belediyespor Karate Takımı sporcuları büyük başarı elde etti. 45 kilo kategorisinde Arda Ozan Mercan birinci, 28 kilo kategorisinde Zeynep Zümra Mercan ikinci olarak kürsüye çıktı.

Başkan Mustafa Koloğlu, bu başarıyla ilgili olarak, "Cumayeri Belediyespor, sporun her alanında başarılı bir şekilde temsil edilmeye devam ediyor. Genç sporcularımızın elde ettiği bu başarıları gururla karşılıyor, gelecekteki başarılarının devamını diliyorum" dedi. Sporun, gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimi için önemli bir araç olduğuna inanan Başkan Koloğlu, sporu teşvik etmeye ve desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER