© Baykuş Haber

Rekorların adı Muhsine Gezer

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ SPORCUSU MUHSİNE GEZER, 2023 VIRTUS GLOBAL OYUNLARI'NDA ÖZEL SPORCULAR KADIN MİLLİ TAKIMI İLE BİRLİKTE 'OYUNLAR’ REKORUNU KIRARAK ALTIN MADALYA KAZANDI.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Muhsine Gezer, 2023 VIRTUS Global Oyunları'nda Özel Sporcular Kadın Milli Takımı ile birlikte muhteşem bir performans sergileyerek altın madalya kazandı ve 'oyunlar' rekorunu kırdı. Bu özel etkinlik, Fransa'nın Vichy Kenti'nde 2-11 Haziran 2023 tarihlerinde 70 ülkeden bin 200'e yakın paralimpik sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Muhsine Gezer'in bulunduğu Özel Sporcular Kadın Milli Takımı, 4x100 metre kadınlar bayrak koşusunda 51.86'lık derecesiyle oyunlar rekorunu egale ederek altın madalya kazandı. Ayrıca Gezer, 800 metrelik bireysel bayrak yarışında da ikinci sırayı elde etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yücel Yılmaz, Muhsine Gezer'i tebrik ederek gelecekteki yarışmalarda da büyük başarılara imza atacağına olan inancını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER