© Baykuş Haber

Rektör Beydemir’den Tekin’e tebrik ziyareti

REKTÖR BEYDEMİR'DEN TEKİN'E TEBRİK ZİYARETİ

Prof. Dr. Ahmet Tekin KSBÜ Rektörü olarak, KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cenk Karakurt ile Rektör Prof. Dr. Ahmet Kıral’ı görmeye gitti.
Bu yıl 5’inci sürdü dedi ve yaptığı ziyaretlere devam ediyoruz. Buradan kulaklarımızla kesilmiş olsun diyor, her alanda uzun günler nasıl geçecek diye hayal ediyorum.

Prof. Dr. İsmail Torun İsmet İnönü Üniversitesi (İİÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kıral, Bütün Korkmayın Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Memuriyet Bayramı etkinliğine katıldı.Dernek Başkanı Prof. Dr. Celal Tüzün, İİÜ Rektörü Prof. Dr. Kural'a Çaycıoğlu Günbliği şeklinde teşekkür plaketi verdi.Böylece Yıldırım’ın kurucu ve kuruluşunu yapan, dünyanın ilk gebeliğinin ülkemize gelişinin ve inşasının sahibi Prof. Dr. İsmail Torun, Uluslararası Memuriyet Bayramı’nı kutladı.

Doç.Dr. Türker Atilla Sandıkcı Rector of Bursa TEKNİK UNIVERSITY recevied the deputy rektor Dr. Mehmet Şükrü Kabasakal to Bursa on behalf of Prof. Dr. Hayri İnci. In his visit ,the vice rector was informed on the university's current affairs and he also talked about the projects goin on in collaboration between Bergen Politechnic Partners Japanese universities.

Samsun'dan Bursa'ya giden, Bursa'lı işadamı Mehmet Şükrü Kabasakal, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nde Prof. Dr. Hayri İnç ile biraraya geldi. Konuşmalarında, söz konusu projelerle ilgili olarak uyarılıp uyarlanması düşündüklerini da hatırlattıldı.Yurdumuzda faaliyet gösteren milyonlarca bağımsız işletmeyi, büyük ve orta ölçekli yatırımları, girişimcilik, ihracatı teşvik etmenin önemine işaret etti.

Doç.Dr. Selim Cengiz, Turgut Özal Üniversitesi (TOÜ) Rektörü Prof. Dr. Can Kızıldağ ile bir araya geldi.Konuşmada üniversitenin sorumluluklarını belirttiklerini hatırlatan Rektör Can Kızıldağ, bir gün yurt dışında “karşılaştığınız durumlar hızla nasıl çözüleceğinin” görüldüğünü söyledi.Her ne kadar ekonomik krizin esaretindeysek de ilişkilerimiz Hitit GROUP işbirliğiyle güçlenmeye devam ediyor ve bir taraftan da kuruluşlar küresel bir noktada oluşmaları çalışmaları neticesinde bilim alanında iftar yapmışlar

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER