© Baykuş Haber

Rektör Çakmak Etüt Merkezi Öğretmenlerini Konuk Etti

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ETÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. BÜLENT ÇAKMAK, ERZURUM’DAKİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI VE ETÜT MERLKEZLERİ ÖĞRETMENLERİ İLE BİR ARAYA GELEREK ETÜ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum'daki üniversite hazırlık kursları ve Etüt Merkezleri öğretmenleriyle bir araya gelerek ETÜ hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

Üniversitenin aday öğrencilere sunmuş olduğu fiziksel ve akademik olanakları tanıtmak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, Rektör Çakmak ve fakülte dekanları, ETÜ'nün dijital dönüşüm süreci, lisans programları, kütüphane, spor tesisleri, yemekhane, yaşam merkezleri ve inovasyon merkezleri gibi öğrencilere sunulan imkanlar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, 2023-2024 yılında açılacak olan "Mimarlık, Havacılık ve Uzay Mühendisliği ile Acil Yardım ve Afet Bölümleri" hakkında detaylı bir sunum da gerçekleştirildi.

Rektör Çakmak, sunumun ardından öğretmenlere kampüs turu düzenleyerek, ETÜ'nün fiziksel altyapısını ve öğrenciler için sunulan olanakları daha yakından görmelerini sağladı. Bu süreçte öğretmenlere gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti ve başarı dileklerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER