© Baykuş Haber

Rektör Fuat Erdal, deprem bölgesindeki üniversite rektörleri ile bir araya geldi

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FUAT ERDAL, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNDEN EN ÇOK ETKİLENEN İLLERDEN KAHRAMANMARAŞ, MALATYA, ADIYAMAN VE HATAY’DAKİ ÜNİVERSİTELERİN REKTÖRLERİ İLE BİR ARAYA GELİRKEN, AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (AÖF) DEKAN VEKİLİ PROF. DR. İBRAHİM KAYA DA ZİYARETLERDE HAZIR BULUNDU.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay illerinde meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından deprem bölgesindeki üniversitelerin rektörleri ile bir araya geldi. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Kaya da bu ziyaretlerde hazır bulundu.

Anadolu Üniversitesi, deprem felaketlerinin yaşandığı ilk günden itibaren yardım seferberliğine katıldı. Yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmanın yanı sıra, seyyar mutfaklar kurarak sıcak yemek servisi sağladı, kriz iletişim merkezi oluşturdu, psikolojik danışmanlık hizmeti verdi, konukevi ve misafirhane açtı, çocuklar için oyun parkları kurdu.

Deprem bölgesindeki üniversitelerle iş birliği ve koordinasyon içinde olan Anadolu Üniversitesi, Rektör Erdal'ın bu ziyaretlerle desteklerini dile getirerek, açık ve uzaktan öğretim alanındaki tecrübelerini ve alt yapılarını paylaşmaya hazır olduklarını iletti.

Rektör Erdal, Anadolu Üniversitesi'nin deprem bölgesine yaptığı yardımların süreceğini ve tüm imkânlarını depremzedelere sunmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, milletin birliği ve beraberliği için milli dayanışmanın önemine vurgu yaptı ve depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER