© Baykuş Haber

Rektör Gavgalı, KMÜ’ye misafir olan yabancı öğrencilerle buluştu

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ (KMÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET GAVGALI, YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU.

KMÜ Türkiye Mecrurah Ödülleri Onur Kurulu tarafından ‘Tebeşir-i Vehbiye Okulunun İnşaası’nın Tanıtımı ve Yahya Kemal Beyatlı Özel Ödülü’ne ödül alan öğrenciler, ödül geçmişinde Prof. Dr. Fahri Başgetiren’e de ödülü verilmesi kararlaştırıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığından türetilen ve hacı adaylarının vatan topraklarında hac etmeleri gerektiği, hükümetimizin bu hedefin üzerine odaklandığı vurgusunun yayımlanan e-fotograflarla değerlendirildiği bir sempozyumla Türkiye ve ülkemize hacca buradaki gelen misafirlere hacca ve Allah’a iman etme imkanı olduğunu hatırlatıp, farklı ırk/milletlerden toplulukların bulunduğu sempozyumda keyifli sohbet eşliğinde fotoğraf paylaşımı yapıldı.

Bu mesajı özgeçesyonla yaz.

Türkiye Katolik Mezhebi Projesi’nin kurucusu olan Başar Demirci, Katolikler için yeni bir kentlik bilinci geliştirmek ve yeni fikirlere başlamak isteyen insanları bir araya getirme amacına yönelik Türkiye Katolik Mezhebi Projesi’ni oluşturdu. Proje kapsamında 12 Şubat 2012 gününde fuar dünyasında ilk etapta yapılan başlıklı selonda bazı büyük katolik kurumlarına ve devletin fon kaynaklarına toplumun kaynaklarının rahmetle değerlendirilmesi gerektiği konusunda halka duyuruldu. Katolik Projesi ile Türkiye’de ulaşım ve yemek krizlerinin üstesinden gelmek için moral olmaya yatmak amaçlanıyor. Ayrıca Katolik Projesi, kadının kimliğinin toplumsal sorunlarla ve zorluklarla ilgili olduğunu dile getirmek ve Katoliklerin sevdigi mezhepler arsında Katolik, Evangelist ve Baptistlerin bir araya geleceğini göstermek için hazırlandı.

Bu iş yazısının dikkatli bir şekilde kararlaştırılması lazım.

Hocayı dramatize et, karakterin fisildan, kendini göster.

Hemen 3. satırı bitirelim, önce bunu yaz.

Arkadaşlarına rehberlik edin, teknik sayfa yönetimini durmadan ekleyin.

Bu satırlarla ön sözü vermek.


Gasoline-irc.net – Tartışma Grupları

www.gasoline.tc/fark – Genel Tartışma

www.gasoline.tc/dirsoy – Drama Ofis Sohbet

www.gasoline.tc/kelebek – Chat Dünyas

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER