© Baykuş Haber

Resim kursuna yoğun ilgi

YÜREĞİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAZ KURSLARI ÇERÇEVESİNDE AÇILAN RESİM KURSU’NA, ÇOCUKLAR VE GENÇLER YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR. KURSİYERLER, HEM ÇİZİM TEKNİKLERİNİ ÖĞRENİYOR HEM DE HAYALLERİNİ KÂĞIDA YANSITIYOR.

Adana Yüreğir Belediyesi tarafından yaz kursları kapsamında düzenlenen resim kursu, çocuklar ve gençler arasında büyük ilgi görüyor. Kursiyerler, hem çizim becerilerini geliştiriyor hem de hayallerini tuvale aktarıyor.

Yüreğir Belediyesi Kültürevleri, sanata ilgi duyan gençler ve çocuklar için yaz kurslarına kapılarını açtı. Resim sanatını sevdirmeyi ve geleceğin ressamlarını yetiştirmeyi amaçlayan bu kursta çocuklar büyük bir ilgi gösteriyor.

Karakalem, animasyon boyama teknikleri, yağlı boya ve çizim çalışmaları gibi konularda eğitimlerin verildiği kurs, resim sanatının inceliklerini uygulamalı olarak öğretiyor. Çocuklar, öğrendikleri teknikleri kullanarak kendi hayal dünyalarını kağıda dökebiliyorlar.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yaz kurslarının çocuklara sunulan en değerli hizmet olduğunu ve geleceğin teminatı olan çocukların bu tür etkinliklerle desteklenmesi gerektiğini belirtti. Kültürevlerinde her yaşa yönelik onlarca farklı branşta kurslar düzenlediklerini ifade eden Başkan Kocaispir, "Araştırmalar, sanat ve spor eğitiminin bir çocuğun hayat başarısını artırdığını göstermektedir. Bu tür kurslar, çocukların kendilerini ifade etmelerine yardımcı olurken, toplumsal disiplini geliştirir ve yaşam kalitesini artırır. Her çocuğun hayatında spor, müzik ve sanatın mutlaka yer alması gerekmektedir" dedi.

Yaz boyunca devam edecek olan kurslara katılan çocuklar ve velileri, sunulan fırsatlar için Başkan Kocaispir ve Yüreğir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER