© Baykuş Haber

Rezan Epözdemir’den Galatasaray’a stadyum sponsorluk teklifi

İSTANBUL, (DHA) - Galatasaray’da Burak Elmas döneminde başkan yardımcılığı görevini yürüten Hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, sarı-kırmızılı kulübe sürpriz bir sponsorluk teklifinde bulundu.

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı ve hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, sarı-kırmızılı kulübe dikkat çeken bir sponsorluk teklifi sunuyor. Epözdemir, mevcut stadın isim sponsorluğu anlaşmasındaki bedelleri yüzde 30 artırarak noter onaylı bir teklifte bulundu. Bu teklif, 2023-24, 2024-25 ve 2025-26 sezonlarını kapsayan Nef ile yapılan anlaşmanın yüzde 30 artırılması ve toplamda 214 milyon 500 bin TL ödeme içeriyor.

Ancak daha büyük bir sürpriz ise Epözdemir'in stat isminin "Ali Sami Yen Stadı" olarak değiştirilmesi teklifi. Epözdemir, Galatasaray'ın eğitim ve kültür kurumu olduğunu vurgulayarak, kulübün köklerinin ve değer yargılarının en iyi şekilde yansıtılması gerektiğini savunuyor ve "Ali Sami Yen" isminin stadın adına daha çok yakıştığını düşünüyor.

Bu teklif, noter onaylı olarak kulübe ve Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığına cuma günü itibarıyla iletilmiş durumda. Epözdemir'in bu teklifi, kulüp içinde ve taraftarlar arasında ilgi çekecek bir konu olarak değerlendirilebilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER