© Baykuş Haber

Rezidansta alıkonulan kadını polis ve itfaiye kurtardı

AKSARAY’DA BİR REZİDANSTA ALIKONULAN KADIN, POLİS VE İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN PENCEREDEN KURTARILDI.

Aksaray'da gerçekleşen olayda, bir kadın rezidansta arkadaşları tarafından alıkonulduktan sonra polis ve itfaiye ekipleri tarafından pencereden kurtarıldı. Olay, Aratol Mahallesi İstiklal Caddesi'nde bulunan bir rezidansta meydana geldi. Şeyma D. (24), rezidans içerisinde arkadaşlarıyla yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında kapıdan dışarıya çıkmasına izin verilmedi.

Arkadaşları Şeyma D.'nin kapısını kilitledikten sonra rezidansı terk etti. Şeyma D. içeride mahsur kaldı ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbarın ardından polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, hızla olay yerine ulaştı ve kadını itfaiye aracının merdiveniyle pencereden kurtardı.

Şeyma D. daha sonra 112 Acil Yardım ambulansına alındı ve sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı incelemeye başladı. Sağlık kontrolünün tamamlanmasının ardından polis ekipleri tarafından ifadesi alınan genç kadın, olayla ilgili başlatılan soruşturmaya katkı sağlamak üzere polis merkezine götürüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER