© Baykuş Haber

Rıza Çalımbay: “Sıkıntılı sezon oldu”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada sezonu değerlendirdi. Çalımbay, özellikle Avrupa'ya giden takımların ligde sıkıntı yaşadığı bir sezon geçirdiklerini belirtti ve "Biz de onlardan bir tanesiydik" dedi.

Sezon boyunca yaşanan araların ve takımların istikrar yakalayamamasının zorluk yarattığını ifade eden Çalımbay, hazırlık maçları yapma şanslarının olmadığını dile getirdi. Ancak ligde sonlara doğru oynadıkları Konyaspor maçının takımıyla gurur duyduğunu ve oyuncuların oyun disiplinini bozmadan başarılı bir performans sergilediğini vurguladı.

Rıza Çalımbay, 4 yıl boyunca görev yaptığı Sivasspor'da önemli başarılar elde ettiklerini, Avrupa kupalarına katıldıklarını ve Türkiye Kupası'nı kazandıklarını hatırlattı. Sivasspor'da uzun süre görev yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi ve sezonu iyi bir şekilde tamamladıklarını belirtti.

Son olarak, Kayserispor ile oynanacak olan son maçlarına ilişkin bazı oyunculara izin verebileceklerini ve genç oyuncularla sahaya çıkabileceklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER