© Baykuş Haber

Rıza Çalımbay Sivasspora veda etti: “Ayrılıyoruz”

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ RIZA ÇALIMBAY, SİVAS 4 EYLÜL STADYUMU'NDA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

DG Sivasspor ile olan sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kulüpten ayrılacağını açıkladı. Çalımbay, Sivas'taki basın toplantısında, "Ekibim olarak düşündük ve ayrılmanın iyi olacağına inandık. Bugün zaten görevim bitiyor. Biz ayrılmak istiyoruz. Kimseye kırgınlığım yok." dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında son dört yılın başarılı bir şekilde geçtiğini belirtti. Çalımbay, Türkiye Kupası'nı kazandıklarını ve Avrupa'ya üç sezon üst üste katıldıklarını vurguladı. Ayrıca, Sivasspor'un dünya kulüpler sıralamasında önemli bir yer elde ettiğini söyledi.

Çalımbay, kariyeri boyunca çalıştırdığı hiçbir takımın düşmediğini ve işini sevdiğini dile getirdi. Ayrıca, Sivasspor'da transferlerin geç yapıldığını ve kulübün bütçesine uygun oyuncuları aldıklarını belirtti.

Polonyalı oyuncu Karol Angielski'nin performansını eleştirirken, ayrılmadan önce kulüple görüşmediğini ve gelecekte hangi kulüpte çalışacağını belirlemeden kimseyle görüşmeyeceğini ifade etti.

Rıza Çalımbay, milli takımı çalıştırmayı en çok istediği şey olarak açıkladı ve milli takımın her yerinde oynadığını ve bu deneyiminin ona büyük bir avantaj sağladığını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER