© Baykuş Haber

Rıza Çalımbaydan ayrılık sinyali: “Yarın açıklayacağım”

KAYSERİSPOR İLE SAHASINDA 1-1 BERABERE KALAN DG SİVASSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR RIZA ÇALIMBAY MAÇIN ARDINDAN KONUŞTU. SİVASSPOR’DAKİ GELECEĞİ HAKKINDA YÖNELTİLEN SORUYA ÇALIMBAY, “YARIN BEN TOPLANTI YAPACAĞIM. İSTEDİĞİNİZ HER ŞEYİ DE SORABİLİRSİNİZ. YARIN AÇIKLAYACAĞIM, HER ŞEYİ DE BANA SORABİLİRSİNİZ” DEDİ.

Sivasspor'un Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuşan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, geleceği hakkındaki sorulara yanıt verdi. Çalımbay, yarın bir toplantı yapacağını ve her türlü soruya açık olduğunu belirtti. Geleceği ile ilgili açıklamaların yarın yapılacağını söyledi.

Sivasspor'un Spor Toto Süper Lig'in son haftasındaki maçında Kayserispor'u ağırladığı karşılaşma sonucunda Teknik Direktör Rıza Çalımbay, basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Maçı genel olarak değerlendiren Çalımbay, her iki takımın da kazanmak için oynadığını ve güzel bir lig maçı izlettirdiklerini ifade etti. Oyuncularının maç boyunca iyi bir mücadele sergilediğini söyledi.

Geleceği ile ilgili sorulan bir soruya Çalımbay, "Yarın ben toplantı yapacağım. İstediğiniz her şeyi de sorabilirsiniz. Yarın açıklayacağım, her şeyi de bana sorabilirsiniz. Yarın her şey olabilir, ona göre açıklama yapacağım. İlk defa duyacağınız şeyler olacak" yanıtını verdi. Bu şekilde geleceği hakkında net bir açıklama yapmayarak merak uyandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER