© Baykuş Haber

Rize Valiliğinin Çay Sokağı Projesine rekor bağış

ÇAYELİ BAKIR İŞLETMELERİ (ÇBİ) RİZE VALİLİĞİ ÖNCÜLÜĞÜNDE BAŞLATILAN “ÇAY SOKAĞI” PROJESİNE 5 MİLYON LİRA DEĞERİNDE REKOR BAĞIŞTA BULUNDU

Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ), Rize Valiliği öncülüğünde hayata geçirilen "Çay Sokağı" projesine 5 milyon liralık olağanüstü bir bağışta bulundu. Bu büyük katkı ile deprem bölgesinde yeni bir sokak inşa etme hedefi için toplumdan gelen yardımlara devam ediliyor.

ÇBİ Genel Müdürü Murat Güreşçi ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Kemal Çeber'i ziyaret ederek Çay Sokağı Projesi için 5 milyon TL'lik bağışlarını sundular. Vali Çeber, bu anlamlı bağışın, devam eden Çay Sokağı Projesi için çok önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca Çayeli Bakır İşletmeleri'nin ticari başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destekten memnun olduğunu belirtti.

Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi, afet sonrası toplumun yaralarını iyileştirmeye katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını belirtti ve projeye verdikleri destek için teşekkür etti.

Vali Çeber ayrıca, Çayeli Bakır İşletmeleri'ne ilimizde başlatılan sosyal projelere verdikleri destekten dolayı teşekkür mektubunu verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER