© Baykuş Haber

Robotik Kodlama Projesi Yarışmasının başarılı takımları belli oldu

KARABÜK’TE GENÇLERİN ÖZELLİKLE TEKNOLOJİ ALANINDA GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAYAN DENEYAP ATÖLYELERİNDE İLK EĞİTİMLER TAMAMLANARAK DÖNEM SONU PROJE ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Karabük'teki Deneyap Atölyeleri, gençlerin teknoloji alanındaki gelişimlerine katkıda bulunuyor ve ilk eğitim dönemi başarıyla tamamlandı. Öğrenciler, yıl boyunca yaptıkları proje çalışmalarını Robotik Kodlama Proje Şenliği'nde sergiledi.

Öğlebeli Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen şenliğe Karabük Valisi Fuat Gürel de katıldı. Ortaokul kategorisinde düzenlenen Deneyap Proje Şenliği'nde derece alan takımlara ödülleri Vali Gürel tarafından verildi. Vali Gürel, tüm takımları ve gençleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Robotik Kodlama Proje yarışmasında Sıradışı Zekalar Takımı birinci, İngenious Takımı ikinci ve Çikolatalı Sütler Takımı üçüncü olarak öne çıktı. Bu etkinlikler, gençlerin teknoloji ve mühendislik becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor ve geleceğin teknoloji liderlerini yetiştirmeye katkı sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER