© Baykuş Haber

Roketsan, Birleşik Krallıkın kapılarını DSEI 2023 ile aralayacak

DSEI 2023’E GÜÇLÜ BİR KATILIM SERGİLEYEN ROKETSAN, LONDRA’DA SERGİLEYECEĞİ ÜRÜNLER VE YAĞACAĞI GÖRÜŞMELERLE BİRLEŞİK KRALLIK PAZARINDAKİ KONUMUNU BİR ÜST NOKTAYA TAŞIMAYI HEDEFLİYOR.

Roketsan, Avrupa'nın önde gelen savunma sanayi fuarlarından biri olan DSEI 2023'e güçlü bir katılım göstererek Birleşik Krallık pazarındaki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Roketsan, Londra'da sergileyeceği ürünler ve yapacağı görüşmelerle bu hedefe ulaşmayı planlıyor.

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden biri olan Roketsan, füze ve mühimmat alanlarında önemli bir oyuncu konumunda bulunuyor. Roketsan, DSEI 2023 fuarına katılarak dünya genelindeki pazarlardan biri olan Avrupa ve Birleşik Krallık'ta iş birliklerini artırmayı hedefliyor.

DSEI 2023 fuarında Roketsan, birçok son teknoloji ürününü sergileyecek. Bu ürünler arasında TRLG-230 füzesi, Mini Akıllı Mühimmatlar MAM-C, MAM-T ve yeni geliştirilen MAM-L IIR gibi ürünler, CİRİT Lazer Güdümlü Füze, HİSAR Hava Savunma Füzeleri, SUNGUR Hava Savunma Füze Sistemi, Uzun ve Orta Menzilli Tanksavar Füze ve Silah Sistemleri UMTAS ve OMTAS, KARAOK Kısa Menzilli Tanksavar Silahı, ATMACA Gemisavar Füzesi ve TEBER Güdüm Kiti bulunuyor.

Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, DSEI 2023'e katılımlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ve Birleşik Krallık'ın savunma ve havacılık sanayisindeki iş birliğini artırmak istediklerini belirtti. İkinci, DSEI 2023'te yapacakları görüşmelerle bu hedeflerini somutlaştırmayı amaçladıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER