© Baykuş Haber

Rus hastalar, Doruk Nilüfer Hastanesinde şifa bulacak

DORUK HASTANELERİ BÜNYESİNDE YER ALAN DORUK NİLÜFER HASTANESİ VE MOSKOVA MERKEZLİ MEDİCA TOUR FİRMASI İLE YAPTIĞI İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE İLK HASTASINI KABUL EDEREK TEDAVİ ETTİ. İŞBİRLİĞİ KAPSAMINDA MEDİCA TOUR’UN CEO’SU TATİANA SOKOLOV VE İŞ GELİŞTİRME DİREKTÖRÜ OLEGPONİMATKO DA HASTANEYİ ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDULAR.

Doruk Hastaneleri'nin çatısı altında faaliyet gösteren Doruk Nilüfer Hastanesi, Moskova merkezli Medica Tour firmasıyla gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında ilk hastasını kabul ederek tedavi etti. Bu iş birliği, sağlık turizmine katkı sağlamayı hedefliyor.

Doruk Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, Bursa'nın sağlık turizminde istenilen payı almadığına dikkat çekerek Doruk Nilüfer Hastanesi olarak Rusya ile yapacakları anlaşmalarla Bursa'nın sağlık turizmindeki payını artırmayı amaçladıklarını belirtti. Aynı zamanda Bursa'nın bir kaplıca kenti olduğunu vurgulayan Namlı, bu özelliği misafirlere aktardıklarını ifade etti.

Doruk Nilüfer Hastanesi, Medica Tour ile yaptığı iş birliği çerçevesinde ilk hastalarını ağırladı. Bu iş birliği sayesinde Türkiye ile Rusya arasındaki dostluk sürecini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Namlı, Medica Tour firmasının sağlık turizminde 25 yıllık deneyimi olduğunu ve dünyanın farklı ülkelerine hastalarını yönlendiren ciddi bir firma olduğunu söyledi. Özellikle rehabilitasyon, fizik tedavi, ileri onkoloji hastaları, plastik ve estetik cerrahi, pediatrik kardiyoloji gibi alanlarda iş birliği protokolleri imzaladıklarını ifade etti.

Medica Tour'un CEO'su Tatiana Sokolov ise Türkiye'ye daha önce geldiğini ancak bu kalitede bir hastane görmediğini ve iş birliği yapmaktan memnun olduklarını belirtti. Hastanenin termal sular ve doktorlarının bulunmasının hastaları memnun ettiğini söyleyen Sokolov, özellikle çocuk hastalıklarında çok sayıda vakaları olduğunu ve çocuk hastalarını göndermeyi planladıklarını ifade etti. Sokolov, Doruk Nilüfer Hastanesi'nin Türkiye'deki en iyi hastane olduğunu söyleyerek hastalarını buraya yönlendireceklerini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER