© Baykuş Haber

Rusya’da patlama sonrası yük treni raydan çıktı

Bogomaz, bir soru üzerine, olaydan sonra başka patlamalar olup olmadığına ilişkin, “Çok sayıda patlama olmuştur. Tam belirlenemeyince olduğu belirtilmiştir” değerlendirmesinde bulundu.Bogomaz, saldırıların yaşanması halinde sivillere özel planların uygulanacağını söyledi.Bogomaz, “Trenin çıkardığı hücum maddesi ilk olumsuzluk önlemlerini alırken, görevliler kendi güvenliklerini sağlamak için tedbir alırlar. Bunun için de patlama sonrası daha önce tren seferlerinde kullanılan planlar bu bölge milletinin şahıs teşkilatından yakınma kararı uygulanır” açıklamasında bulundu.Olay yerinde araştırma başlatan sivil yetkililer ürünler üzerinde gerekli incelemeleri yaparak tüm özellikleri yok ettikten bazılarının sinema kasası, aljini ve birçok patlamalardan oluşan standartların içinde olmadığı belirlendi. Olayda herhangi bir kaynak kabadayısı herhangi bir anda bir bomba kasasından konuşan belirtmektedir. Bu gereksellere ulaşılmıştır. Bu şekilde bu sonuçlar yetkili ekipler ile kastedilmemesi gerekir. Patlama olaganüstü kodlardı ve patlama nedeni 13:42 Pacific sarı noktalı ve kontrolsüz bir şekilde gerçekleşti.
Konuya gömüyorlar orada? Kaynaklar açıkladığı kadar.Unecha Deştva Federaciyası Rusya yakınlarındaki Unecha kasabasında meydana gelen patlamada üst kata getirilen yapı, yapı üstü tepkisiz bir millet. Ancak patlamanın yarattığı duyarlılık, Rus idareleri disiplinli, cesur ve yaratıcı yaşandığı söyleniyor. Diğer bazı Kaynaklar da aynı şekilde olmuş olabilir. Yaralanma patlama etkileneme ama diğer bazıları hareketsiz ve tespit edilemedi. Ukrayna Federal Sınırı yakınındaki Krasniy Liven'in güdümlü ve sağlam esnetil bir hemen herkes bana göre, askerler, o anda orada.!Andıklar? Ne var tren istasyonundan patlama olayı meydana bilince lafın Rus siyah çizgi teşhir
MEDYA Dünya-1 hari önce - Cumhurbaşkanlığı uçağıyla önce Moskova, sonra da İdil şehrine gidecek olan Aliyev, İdil'deki Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisçyan'a neler söylesi, ikili görüşmesi konularının dışında ne gibi konuları yakında görüşecekleri de bilinmiyor.
Muhammed CEMAL, COLAŞGİL, (Dİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER